LEGO®
LEGO® Life

Sådan laver du "stå på hænder"-tricket

Det er super sjovt at lave akrobatik, men hvis du er lidt nervøs for at vende på hovedet, når du står på hænder, så er dette trick den perfekte måde at kickstarte dine akrobatiske eventyr på:

1) Tag en af dine sweatshirts eller hættetrøjer, træk benene gennem ærmerne, og hiv trøjen op til taljen. Nu er din trøje pludselig blevet til et par bukser – det føles underligt, vi ved det godt! Du kan bruge et bælte til at holde trøjen på plads. ----- 2) Træk et par bukser over hovedet og armene, så du bruger dem som en trøje. Pas på, du ikke falder! ----- 3) Sæt et par sokker og sko på dine hænder for at fuldføre illusionen. Du kan få brug for hjælp til denne del. ----- 4) Vis din familie og dine venner, hvor hurtigt du har lært at gå på hænder! Du kan stille et kamera op og optage deres reaktion – du får jo svært ved at se den, nu hvor du har et par bukser på hovedet!

Er du klar på at give det en chance? Og husk at ha' det sjovt!! Tag en ven for at dele, og hold udkig efter flere akrobatikudfordringer i appen! #LFC